Waarom een stalling via Parkengo?

Er kunnen verschillende redenen zijn om op zoek te gaan naar een stallingplek bij een professionele winterstalling of een particuliere verhuurder: de afstand tot uw bestemming, het drukken van de reiskosten, de veiligheid onderweg, het sparen van het milieu of gewoon het gemak van lekker snel naar uw vakantiebestemming rijden zonder caravan of trailer aan de trekhaak.

Parkengo is groen

Jaarlijks maken honderdduizenden vakantiegangers vele miljoenen kilometers met een zware caravan of trailer achter de auto. Ze verstoken zo tot twee keer meer benzine of diesel, met een enorme CO2-uitstoot tot gevolg. Als al die mensen besluiten hun caravan ergens in het buitenland te laten staan, is dat een enorme opsteker voor het milieu. Met het steeds groeiende aanbod van Parkengo vindt u zeker een goede stalling op de plek die u zocht!

Winterstalling in het buitenland

Hoe groter de afstand tussen uw woonplaats en uw vakantiebestemming, des te interessanter het wordt om uw caravan of schip achter te laten. Reizen zonder caravan of trailer achter uw auto is sneller (u wint al gauw twee hele vakantiedagen!), en een stuk goedkoper. Om nog maar niet te spreken over de extra concentratie die het rijden met een aanhanger kost. Een stalling of ligplaats in het buitenland is winst op alle fronten.

Winterstalling in Nederland

Ook als u uw zeiljacht, motorboot of caravan liever in de buurt onderbrengt, is het belangrijk om een goede stalling te vinden. Bij Parkengo vindt u naast een groeiend aantal professionele caravanstallingen ook vele particuliere stallingplekken, bijvoorbeeld bij iemand die wat bijverdient door zijn leegstaande schuur te verhuren.

Uw klassieker

Bent u een liefhebber van klassieke automobielen? Dan hebt u één grote vijand: het weer. Felle zon, regenbuien, sneeuw, hagel… gevaren voor de conditie van uw auto. Maar waar vindt u een betaalbare stalling? We hebben niet allemaal een kennis met een grote schuur. Kijk op Parkengo of er bij u in de buurt misschien ergens plaats is. En zet uw geliefde klassieker veilig binnen voor een reële prijs.